Technisch beheer

De dienst Technisch Beheer van Piron Groep ‘ontzorgt’ eigenaren van gebouwen. Lekkage? Problemen met de verlichting? U belt ons en wij regelen het voor u.

Onze afdeling Technisch Beheer richt zich volledig op het beheer van de casco gebouwen en technische installaties van winkelcentra en kantoorgebouwen en heeft dan ook alle expertise op dit gebied in huis. Zorgeloos vastgoedbeheer begint bij Piron Groep.

Onderhoudsmanagement

Wie te maken heeft met vastgoed weet dat het nogal wat tijd kost om alles te onderhouden; op lange en korte termijn. Liever uw tijd aan andere zaken besteden dan onderhoudsmanagement? Laat het vastgoedbeheer over aan Piron Groep. Wij maken meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) in opdracht van Ondernemersverenigingen en Verenigingen van Eigenaren en zorgen voor de uitvoering ervan. Maar ook voor de zorg voor het dagelijks onderhoud kunt u bij ons terecht. Is er nu een probleem? Bel ons direct en we zorgen voor een snelle afhandeling van uw klacht. Of heeft u een opleveringskeuring nodig? Wij regelen het voor u.

Zorgeloos technisch vastgoedbeheer

Het is één van de visitekaartjes van uw winkelcentrum of kantoorgebouw: het omliggende terrein en het gebruik van groen. Wij treden op als beheerder en zorgen ervoor dat het terrein altijd goed onderhouden is en er aantrekkelijk uitziet. Ook de groenvoorziening regelen wij voor u, van aanleg tot onderhoud.

Meer informatie?

Wilt u geheel vrijblijvend eens informeren wat Piron Groep voor u als technisch beheerder kan betekenen? Neem contact met ons op via e-mail of bel 020-5047150.