Promotioneel beheer

Met goede promotie komt uw winkel, winkelcentrum of woonboulevard goed ‘in the picture’ bij het winkelend publiek. Piron Groep zorgt voor een compleet plan. Een social media campagne, een advertentie, een online banner of evenmenten? Laat de promotie maar aan Piron Groep over!

In overleg met u verzorgen we een compleet plan voor uw marketing en communicatie. Onze kracht ligt in een ideale mix tussen online en offline communicatie.

Promotie van winkelcentra

In opdracht van Ondernemersverenigingen en Verenigingen van Eigenaren stellen we promotieplannen op met de juiste mix van online en offline communicatie. Daarnaast organiseren wij evenementen, compleet van vergunning tot de uitvoering op de dag zelf.

Online communicatie

Een nieuwe/vernieuwde website: wij ontwerpen en ‘bouwen’ de website en zorgen voor de inhoud. Het is belangrijk dat de website goed gevonden wordt in de zoekmachines. We houden uw website up to date met nieuwtjes, evenementen en acties.
Social media: We stellen een plan van aanpak op en ook voor het beheren van uw Facebook-pagina of uw Instagram-account of het zorgen voor de webcare kunt u Piron Groep inschakelen.
E-mail marketing: wij houden uw klanten op de hoogte door regelmatig een nieuwsbrief uit te sturen met speciale acties en informatie. 

Offline communicatie

Organiseren van evenementen en activiteiten: denk aan jubileumfeesten, collectieve acties in en buiten de winkel, diverse markten en kinderactiviteiten
Advertenties/ billboardcampagnes: een advertentiecampagne in de lokale krant? Of grote borden langs de kant van de weg? Piron Groep verzorgt alles voor u; van concept tot ontwerp tot uitvoering.

Communicatie & marketing, ook voor individuele ondernemers
Heeft u als individuele ondernemer specifieke wensen op het gebied van communicatie & marketing, maar weet u zelf niet zo goed hoe u dit moet aanpakken? Of heeft u hier gewoonweg geen tijd voor? Dan bieden wij een professionele helpende hand.

Meer informatie?

Neem eens contact met ons op.
Stuur ons een e-mail of bel 020-5047150.