Facilitaire diensten

Na een dag hard werken kunt u even ontspannen. Want het facilitair beheer van uw organisatie is bij ons in goede handen; dat scheelt u een hoop werk. U heeft het immers al druk genoeg.

De complete administratie van uw Vereniging van Eigenaren of Ondernemersvereniging, Piron Groep treedt op als administrateur voor uw VvE of OV en regelt alles voor u. Zo organiseren we vergaderingen, maken we notulen en zorgen we ervoor dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Ook nemen wij de boekhouding voor onze rekening en verzorgen wij de facturatie, belastingaangiftes en financiële jaaroverzichten.

Energiebeheer: scherpe tarieven voor gas en elektra

Piron Groep koopt diensten en producten zoals gas en elektra op grote schaal in. Onze opdrachtgevers profiteren van de scherpe tarieven die wij door deze centrale inkoop kunnen bedingen. Ook zorgen wij voor de administratie van uw energiekosten waaronder het opstellen van prognoses en de afrekening van de stook- & servicekosten en leveringen & diensten.

Exploitatiekosten

Ook het incasseren en administreren van huurgelden is bij ons in goede handen. Ook voor een exploitatieoverzicht of exploitatierekening kunt u bij Piron Groep terecht. Heeft u een nieuwe impuls nodig voor huur, verhuur en verkoop van uw vastgoed? Maak dan gebruik van ons grote netwerk; samen kiezen we voor een actieve aanpak.

Ontwikkeling van nieuwe retailconcepten en formules

De steeds veranderende regelgeving en vaak gecompliceerde procedures bij gemeenten en overheid volgen wij dagelijks. Zo ook de laatste ontwikkelingen in de bouwsector en in de retailmarkt. Vanuit onze kennis en ervaring denken wij graag mee over nieuwe trends in de retail en nieuwe winkelconcepten.

Meer informatie?

Uiteraard bent u van harte welkom om eens contact met ons op te nemen om te informeren wat wij voor u kunnen doen. Stuur ons een mail of neem telefonisch contact op: 020-5047150.