LED Scherm wormerveer

De eye catcher waar je niet omheen kunt. Dit LED-scherm in Wormerveer aan de drukke N246, Amsterdam – Alkmaar, is het ideale medium om uw reclameboodschap te communiceren! De advertentie is een stilstaand beeld dat bestaat uit beeld en tekstMet deze lichtreclame trekt uw bedrijf zeker alle aandacht.

Het ideale medium voor uw advertentie

Naar uw wens worden de data waarin u wilt adverteren ingepland en Piron Groep zorgt voor de plaatsing van uw advertentie op het LED scherm in Wormerveer, omgeving Zaanstad. Uiteraard kunt u zelf bepalen hoe u het LED scherm in Wormerveer wilt inzetten als reclame!  We kunnen u informeren over de mogelijkheden wat betreft uw advertentie door middel van het aantonen van een aantal voorbeelden. Indien u niet in de gelegenheid bent uw advertentie zelf aan te leveren, helpen wij u graag en gaan voor u aan de slag met de opmaak en vormgeving.

Unieke tweezijdig LED-scherm in Wormerveer

Het LED scherm in het middendeel van de mast is tweezijdig en dus vanuit twee rijrichtingen zichtbaar. Het LED scherm in Wormerveer is ca. 8m20 en 4m20 hoog.

Voor meer informatie over het LED scherm in Wormerveer

Neem nu contact op met ons om u te laten informeren over de mogelijkheden van het LED-scherm in Wormerveer. Bel ons op 020 -504 71 50 of stuur een email naar info@pirongroep.nl