De kracht van goed beheerd vastgoed

Uw winkelcentrum, woonboulevard of kantoorgebouw voor u beheren en promoten? Laat het over aan Piron Groep! Piron Groep heeft jarenlange ervaring in het beheren, onderhouden en promoten van commercieel vastgoed. Uiteraard houden we alle trends in retail goed in de gaten en adviseren we onze klanten over nieuwe ontwikkelingen in het winkelcentrum management.

U onderneemt, wij doen de rest!

Uw winkelcentrum, woonboulevard of kantoorgebouw voor u beheren en promoten? Laat het over aan Piron Groep! Piron Groep heeft jarenlange ervaring in het beheren, onderhouden en promoten van commercieel vastgoed. Uiteraard houden we alle trends in retail goed in de gaten en adviseren we onze klanten over nieuwe ontwikkelingen in het winkelcentrum management. Ons doel is om ondernemers zoveel mogelijk werk uit handen te nemen en te ‘ontzorgen’. Alle diensten verrichten wij vanuit één organisatie. Daardoor kunnen we snel handelen. Lekker makkelijk!

Piron Groep BV ondersteunt ondernemers, individueel of in een collectief. Piron Groep BV heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in:

– technisch beheer
– facilitaire diensten
– promotie

Wie zijn onze opdrachtgevers?
Wij werken voor projectontwikkelaars, Ondernemersverenigingen, Verenigingen van Eigenaren en individuele ondernemers, veelal in de retail. Piron Groep neemt het complete management uit handen en maakt zo van elk project een zorgeloos project.

Alles onder één dak
Alle diensten worden verricht vanuit één kantoor, dus alles onder één dak. Hierdoor is er direct, persoonlijk contact met korte communicatielijnen. Wij merken dat onze opdrachtgevers dit als prettig en positief ervaren.

"Piron Groep is een actief bedrijf dat uit ervaren vastgoedexperts bestaat."
Marianne Bloemink
Directeur