Shoppingcenter Noorderveld

logo_noorderveld-fc

Shoppingcenter Noorderveld. One-stop-shopping voor jouw huis.

Bij Shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer vind je alles op het gebied van wonen, tuin en doe-het-zelf. Ook tref je hier Babypark, de grootste babywinkel van Europa, een kinderdagverblijf Smallsteps Noorderkabouters en Piet de Wit Fietsen. Ook vind je hier At The Car Wash Company, Bot Meubelen, Floris Keukens, Grando, Praxis, Subway, Welkoop, Febo, Gamma, Succubus en Wooninrichting aan Huis. Shoppingcenter Noorderveld is goed bereikbaar en je kunt gratis parkeren voor de deur.

Piron Groep verzorgt het technisch beheer, de facilitaire diensten en de promotie in opdracht van de Vereniging van Eigenaren en Ondernemersvereniging.

Technisch beheer: voor Noorderveld verzorgt Piron Groep het technisch beheer. Wij beheren de installaties, het groenonderhoud, de inrichting van het terrein en het onderhoud van het dak, terrein en gebouwen. Ook stellen we meerjarenonderhoudsplannen op voor de VvE. Bovendien is op Noorderveld een centrummanager aanwezig: deze centrumbeheerder is het aanspreekpunt voor de ondernemers op het gebied van technisch beheer, maar hij zorgt ook ondersteuning bij evenementen

Facilitaire diensten: wij zijn verantwoordelijk voor de boekhouding van de VvE en de Ondernemersvereniging. Verder maken we notulen van vergaderingen, beheren we de energiekosten door gas en elektra centraal in te kopen. Ook  hebben we regelmatig contact met de gemeente Zaandam inzake procedures, bestemmingsplannen, koopzondagen etcetera en onderzoeken we de mogelijkheden voor nieuwe invulling van leegstand.

Promotie: Wij beheren de social media kanalen Facebook en Instagram en de website www.shoppingcenternoorderveld.nl. Voor deze kanalen zorgen we voor de contentcreatie. 
Verder organiseren en coördineren we de activiteiten en evenementen zoals een voorjaarsfeest, winterfeest, Pasen en genereren we publiciteit voor de woonboulevard, door middel van persberichten, advertenties en online communicatie, zoals online adverteren.