Eemplein

Het Eemplein Amersfoort is hét multifunctionele plein van Amersfoort.

Hier komen werken, wonen, winkelen, recreëren, cultuur, educatie en leisure samen. Zo zijn hier de bibliotheek, het culturele centrum het Eemhuis, Pathé bioscoop, de Hogeschool voor de Kunsten en de Hogeschool van Amersfoort gevestigd en is er een goed en gevarieerd aanbod van horeca voor zowel overdag als ’s avonds.

De volgende ondernemingen zijn hier gevestigd:  A la Minute, Albert Heijn, De Beren, Blokker, Het Eemhuis, EkoPlaza, Etos, Gall & Gall, Hizi Hair, Kade Café, King of the Ribs, Kunsthal Kade, La Cubanita, Media Markt, Patates, Pathé bioscoop, Primera, Casa, Subway, Oliva, Sushi Today, Tutti Gelati, Van Haren, Zeeman, Toychamp.

Het winkelcentrum is gelegen aan de rand van de Amersfoortse binnenstad achter de Koppelpoort, aan het water de Eem en aan één van de belangrijkste aanrijdroutes en PDV/GDV-locatie van de stad, de Amsterdamseweg. Door de ligging is de bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als met de auto zeer goed. Daarnaast is er een directe fiets-/loop verbinding met de binnenstad. Onder het centrum is een parkeergarage gevestigd met bijna 800 parkeerplaatsen.

Promotie: Wij beheren de social media kanalen Facebook en Instagram en de website www.eemplein.nl. Voor deze kanalen zorgen we voor de contentcreatie. 
Verder organiseren en coördineren we de activiteiten en evenementen zoals film aan de eem, stoffenmarkten, kofferbakmarkten en genereren we publiciteit voor het winkelcentrum, door middel van persberichten, advertenties en online communicatie, zoals online adverteren.