Zaterdag 28 maart Oldtimerdag bij Woonboulevard Spijksepoort!

Op zaterdag 28 maart gaan we even terug in de tijd bij Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem. Want dan is er de jaarlijkse Oldtimerdag! Allerlei auto’s uit diverse tijdsperioden zijn te bewonderen bij de meubelboulevard. En er valt nog veel meer te beleven!

Houd je van klassiekers? Echte auto’s waar je nog spierballen in nodig hebt om ze te besturen? Kom dan zaterdag 28 maart naar de Oldtimerdag in Gorinchem, bij Woonboulevard Spijksepoort aan de Spijksedijk. Eigenaren van oldtimers van heinde en verre komen naar Gorinchem om daar hun mooiste bezit te tonen aan het publiek. En we organiseren ook nog eens een verkiezing van ‘De mooiste oldtimer’.

Meerijden in een oldtimer
Dit jaar maken de klanten van Woonboulevard Spijksepoort kans op een rit in één van de oldtimers tijdens een tour door de stad Gorinchem en omgeving.  In de weken voorafgaand aan de Oldtimerdag krijgen klanten een kanskaart. De winnaars worden (als passagier) voor de tour uitgenodigd.

Programma zaterdag 28 maart (onder voorbehoud)

10.00 – 10.30 uur Verzamelen bij Woonboulevard Spijksepoort

De oldtimers verzamelen bij Woonboulevard Spijksepoort, Spijksedijk. Afslag Gorinchem-Oost, A15.

10.30 – 12.30 uur Tourrit
Vanaf 10.30 uur vertrek van Spijksepoort voor een tourrit door Gorinchem en omgeving. Duur: ongeveer 1 uur tot 1 ½ uur. De winnaars van de prijsvraag mogen meerijden in één van de oldtimers. Bij terugkomst volgt een lunch.
13.00 – 16.00 uur

Oldtimershow op woonboulevard Spijksepoort

Na de tour door Gorinchem e.o. zullen de oldtimers parkeren op Woonboulevard Spijksepoort zodat de bezoekers de auto’s kunnen bewonderen.

Tevens verkiezing ‘De mooiste oldtimer’
Bezoekers van Woonboulevard Spijksepoort kunnen middels een formulier ter plekke kenbaar maken wat hun favoriete oldtimer is. We onderscheiden drie groepen oldtimers uit verschillende tijdsperiodes.

13.00 – 16.00 uur
Vriendenkring Legervoertuigen
(onderdeel van De Dorstige Types en gevestigd op de Spijksedijk in Gorinchem) staat ook bij Woonboulevard Spijksepoort en demonstreert  4 Unifil legervoertuigen met een bijpassend ‘decor’.
14.00 – 16.00 uur  (2 x 45 minuten)
Optreden van SGT Wilsons Army show
De jaren ‘40/‘50 herleven met liedjes van de Andrew Sisters, Glenn Miller etc.
12.00 – 16.00 uur
Kinderattractie

Kinderen kunnen spelen op een grote opblaastruck ( 14 meter lang!).

16.00 uur: Prijsuitreiking
De drie winnaars van de verkiezing ‘De mooiste oldtimer’ krijgen een prijs (cheque voor een gratis waardebepaling van hun oldtimer).

Over Woonboulevard Spijksepoort

Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem biedt je allerlei leuks op het gebied van wonen, tuinen, baden, doe-het-zelf, koken en slapen. Uiteraard zijn de winkels van Spijksepoort ook geopend. Kijk voor de actuele openingstijden op www.spijksepoort.nl.

Op de hoogte blijven? Check de Facebook-pagina van Woonboulevard Spijksepoort: facebook.com/spijksepoort of volg de boulevard op Twitter: twitter.com/spijksepoort.

Je voelt je thuis bij Woonboulevard Spijksepoort!

 

04/02/2015