Vrijdag 30 mei: Braderie Shoppingcenter Noorderveld

Op vrijdag 30 mei, de dag na Hemelvaartsdag, wordt bij Shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer een gezellige braderie gehouden! Wilt u een kraam huren? Schrijf u direct in!

De organisatie is op zoek naar bedrijven en particulieren die een kraam willen huren om waren aan de man te brengen of informatie te verstrekken. Vooral plaatselijke en regionale bedrijven worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de braderie op Noorderveld.  

Deelnemen aan de braderie bij Shoppingcenter Noorderveld?
Shoppingcenter Noorderveld biedt een prima locatie en mogelijkheid om met duizenden consumenten in contact te komen. De kraamprijs bedraagt € 62,50 excl. BTW. Particulieren kunnen ook deelnemen met onder meer hobby, creativiteit, kunst, e.d.. Zij betalen € 45,00 excl. BTW. Op de site www.b-o-b.nl vindt u een marktagenda en inschrijfformulier.
De braderie zal online en offline worden gepromoot via regionale media en in de krant van Shoppingcenter Noorderveld, deze wordt huis- aan-huis verspreid in de regio met een oplage van 68.000 stuks.

Over Shoppingcenter Noorderveld
Op Shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer vindt u alles op het gebied van wonen, tuin en doe-het-zelf. Ook vindt u hier Babypark, de grootste babywinkel van Europa en een kinderdagverblijf. Shoppingcenter Noorderveld is goed bereikbaar en u kunt gratis parkeren voor de deur.

Shoppingcenter Noorderveld
Samsonweg 5- 25
Wormerveer
http://shoppingcenternoorderveld.nl/