Voorjaarsfeest bij GoStores Gouda op zaterdag 29 maart

Het is feest bij winkelcentrum GoStores Gouda! Deze woonboulevard viert dat ze al 1 jaar op hun mooie locatie zitten: de Goudse Poort in Gouda. Een verrassende combinatie van indoor, outdoor en living op één plek. Echt alles wat je nodig hebt!

Piron Groep organiseert voor dit winkelcentrum op zaterdag 29 maart een evenement: het Voorjaarsfeest. Tijdens dit evenement kan de consument de woonboulevard ontdekken en profiteren van diverse aanbiedingen. Om aandacht te schenken aan het evenement zijn er diverse advertenties geplaatst, o.a. in De Goudse Post en het AD Groene Hart.

Programma zaterdag 29 maart
Markt 10.00-17.00 uur
Altijd al eens willen weten hoe een stoelenmatter te werk gaat? Of wat een imker precies doet? Je kunt het te weten komen op de Ambachtenmarkt. Er zijn diverse kramen met oude ambachten. Leerzaam en leuk! Alle winkels van GoStores Gouda hebben ook allemaal speciale aanbiedingen op hun marktkraampjes! Kom lekker snuffelen op de GoStores markt van 10.00- 17.00 uur!

Kinderattracties 10.00-17.00 uur
Ook zijn er diverse GRATIS kinderattracties te doen en te beleven op zaterdag 29 maart. Van 10.00-17.00 uur kun je je uitleven op een: stormbaan, springkussen en draaimolen voor de kleinsten. En natuurlijk: wie jarig is trakteert. Daarom mogen alle kleine en grote kinderen komen smullen van: GRATIS poffertjes en GRATIS suikerspin. En natuurlijk delen we GRATIS ballonnen uit. Want wat is een feestje zonder ballonnen?

Kleuren voor Efteling-kaartjes
Haal nog vóór zaterdag 29 maart je kleurplaat op bij de winkels van GoStores Gouda, lever hem in op het kinderplein bij de poffertjeskraam op 29 maart en win twee kaartjes voor de Efteling!