Tweede paasdag lekker shoppen bij Palazzo Lelystad!

De lente is losgebarsten; dat moet gevierd worden. Daarom wordt er bij woonboulevard Palazzo Lelystad op tweede paasdag een gezellige braderie gehouden.

Heerlijk slenteren langs alle kraampjes van de braderie; het kan op maandag 6 april, tweede paasdag. En natuurlijk bieden ook  de winkels van Palazzo allerlei waren aan op een kraam en hebben ze diverse aanbiedingen in de winkels. Kom lekker snuffelen!

Tweede paasdag winkels open
Op tweede paasdag, maandag  6 april, zijn bijna alle winkels open. Dus kom die dag op de fiets of met de auto (gratis parkeren) naar Palazzo. Je kunt er gerust een hele dag doorbrengen met het hele gezin, want ook aan een lekkere snack of lunch is gedacht.

Donderdag koopavond
Liever op een andere dag shoppen? Palazzo is ook op andere dagen geopend. Kijk voor de actuele openingstijden op www.palazzolelystad.nl. Je kunt uiteraard ook op de Facebook-pagina van Palazzo kijken: www.facebook.com/palazzolelystad  of volg Palazzo via Twitter: www.twitter.com/palazzolelystad.

NB Op donderdag is het koopavond bij Palazzo!

Over Woonboulevard Palazzo
Woonboulevard Palazzo in Lelystad biedt je allerlei leuks op het gebied van wonen, tuinen, baden, doe-het-zelf, koken, sport, slapen en ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Een gezellig dagje uit voor het hele gezin!

09/03/2015