Succesvolle december-actie Woonboulevard Spijksepoort

In de laatste dagen van het jaar 2013 organiseerde Piron Groep voor Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem een ludieke actie voor de bezoekers; wie wens jij een mooie reis? Bezoekers konden een kaartje invullen; hierop moesten zij aangeven aan wie zij een reischeque van € 400,- gunden en waarom. Kaartjes konden worden ingeleverd bij de winkels van Woonboulevard Spijksepoort.

Prijsuitreiking
Op 31 januari 2014 ontving de winnares Sylvia de Bruin uit Giessenburg de cheque uit handen van Joep Beliën, ondernemer bij Spijksepoort. Ook de zus van Sylvia, Lenny van Houwelingen uit Gorinchem, was er bij. Lenny vulde de gegevens van haar zus in; zij vond dat Sylvia een leuke reis verdiende. En ze waren dan ook allebei zeer verrast toen bleek dat Sylvia de winnaar was geworden. Sylvia weet nog niet waar ze de cheque voor gaat gebruiken. Maar hij komt zeker van pas; ze zouden eigenlijk dit jaar niet op vakantie gaan. Dankzij deze actie kunnen ze nu toch vakantie vieren.

Persbericht geplaatst in lokale media
Het persbericht over de prijsuitreiking is geplaatst in diverse lokale media, o.a. De Stad Gorinchem en de Gorcumse Courant.