Spectaculaire opening winkelcentrum De Baronie op zaterdag 5 april

Op zaterdag 5 april wordt winkelcentrum De Baronie officieel geopend door burgemeester T. Bruinsma en Jan Zeeman. Daarna is het de gehele dag feest met o.a. een optreden van Nick en Simon, een gezellige markt, kidsfun en optredens van lokale muziekverenigingen.

We starten zaterdag om 10.00 uur met een speciale feestelijke openingshandeling en een spetterend optreden van niemand minder dan Nick en Simon! Daarna is het de gehele dag feest.
We organiseren een historische speurtocht en de kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen en de stormbaan op het plein en er zijn allerlei optredens op het podium. Verder is er een markt met kramen van de winkels, ook winkels die binnenkort hun deuren openen presenteren zich op 5 april! Ook laten allerlei ambachtslieden zien waar zij goed in zijn. We houden de oude tradities graag in ere bij De Baronie. Want winkelen bij De Baronie betekent winkelen in een historische omgeving. Slechts tien jaar geleden werden hier nog 180.000 chocoladeletters per dag gemaakt. Nu kunt u hier terecht voor al uw boodschappen: lekker, dagelijks en makkelijk.

Piron Groep verzorgt in opdracht van GREEN Real Estate de coördinatie van de markt, de ambachtslieden, het kinderspeelplein en het Prijzenfestijn. Verder geeft Piron Groep een special van 8 pagina's uit over deze opening, deze special verschijnt in het Alphens Nieuwsblad van donderdag 3 april.

Meer informatie over De Baronie: www.baronie.nu