Shoppingcenter Noorderveld

Met 40.000 m2 perifere en grootschalige detailhandel is Shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer een aantrekkelijke woonboulevard voor de inwoners van Zaanstad en de regio.

De winkels waaronder GAMMA, Praxis, Grando Keukens & Bad, Welkoop, Floris Keukens en Tegels en Babypark bieden een compleet aanbod op het gebied van wonen, tuin, vrije tijd, doe-het-zelf, babyartikelen en buitenleven.
Piron Groep verzorgt het technisch beheer, de facilitaire diensten en de promotie in opdracht van de Vereniging van Eigenaren en Ondernemersvereniging.

Technisch beheer: voor Noorderveld verzorgt Piron Groep het technisch beheer. Wij beheren de installaties, het groenonderhoud, de inrichting van het terrein en het onderhoud van het dak, terrein en gebouwen. Ook stellen we meerjarenonderhoudsplannen op voor de VvE. Bovendien is op Noorderveld een centrummanager aanwezig: deze centrumbeheerder is het aanspreekpunt voor de ondernemers op het gebied van technisch beheer, maar hij zorgt ook ondersteuning bij evenementen

Facilitaire diensten: wij zijn verantwoordelijk voor de boekhouding van de VvE en de Ondernemersvereniging. Verder maken we notulen van vergaderingen, beheren we de energiekosten door gas en elektra centraal in te kopen. Ook  hebben we regelmatig contact met de gemeente Zaandam inzake procedures, bestemmingsplannen, koopzondagen etcetera en onderzoeken we de mogelijkheden voor nieuwe invulling van leegstand.

Promotie: Shoppingcenter Noorderveld heeft een eigen krant (oplage van 68.000 exemplaren, vier keer per jaar). Deze krant maakt Piron Groep van A tot Z. Ook doen we het onderhoud en beheer van de website www.shoppingcenternoorderveld.nl, van de social media (Facebook, Twitter, YouTube) en organiseren en coördineren we evenementen en activiteiten (koopzondagen, braderieën, kerst, kinderdag). Daarnaast verzorgen we de online communicatie (bijvoorbeeld e-mailmarketing en banners op diverse online media) en de offline communicatie (zoals posters, persberichten, advertenties in lokale weekbladen).