Proef Pasen bij De Baronie

Het is voorjaar! En dat vieren we paaszaterdag, 4 april, bij winkelcentrum De Baronie in Alphen aan de Rijn. Want dan is er een heuse kinderfarm met allerlei jonge dieren, waarmee je naar hartenlust kunt knuffelen.

Pasen en voorjaar, dat gaat mooi samen! Op het plein van De Baronie zijn de kinderen aanstaande zaterdag 4 april welkom op ‘De Baronie Kinderfarm’. Hier kunnen ze van 12.00-16.00 uur  jonge dieren, lammetjes, bokjes, konijntjes en nog veel dieren meer komen knuffelen, aaien en eten geven.
Twee paashazen lopen rond door het hele winkelcentrum en delen paaseitjes uit.

Laatste week kans maken op mooie cadeaus!
De winkels van winkelcentrum De Baronie staan graag even stil bij de eerste verjaardag van het centrum. Daarom trakteren zij op cadeaus. Nog t/m 5 april 2015 kunt u bij uw aankoop vragen naar een kanskaart. Even invullen en weer inleveren bij de winkel. U maakt dan kans op één van de vele cadeaus. Nieuwsgierig wat u kunt winnen? Kijk even op http://www.baronie.nu/hoera-de-baronie-1-jaar-open-win-mooie-cadeaus. Na 5 april worden de winnaars bekendgemaakt.
Voor meer informatie over de actie of over De Baronie, kijk op www.baronie.nu of www.facebook.com/winkelenbijdebaronie.

Over De Baronie
De Baronie is weer in bedrijf. Op de plek waar tien jaar geleden nog 180.000 chocoladeletters per dag werden geproduceerd, is een duurzaam, modern en compleet woon-, werk- en winkelgebied verrezen: Groot Baronie. GREEN Real Estate is verheugd om dit industrieel erfgoed in Alphen aan den Rijn een nieuwe, duurzame bestemming te geven.
De volgende ondernemingen hebben zich inmiddels gevestigd: Action, Breggen Bakkers, Bristol, De Goudreinet, Domino’s Pizza, Fitnesscentrum Fit For Free, Hoogvliet, Joy For All Flowers, Kruidvat, Lidl, Primera, Salon de Baronie, Subway, Visspecialist Sluizeman, Zeeman.

 

31/03/2015