Prijsuitreiking GoParijs-actie GoStores Roosendaal

In de laatste dagen van het jaar 2013 organiseerde Piron Groep in samenwerking met de ondernemers van GoStores Roosendaal een mooie actie voor de bezoekers; GoParijs! Bezoekers konden op een kaartje hun gegevens invullen De kaartjes konden worden ingeleverd bij de winkels van GoStores Roosendaal.

Winnares
Piron Groep verzamelde alle dozen met de ingezonden kaartjes en trok uit de vele inzendingen uiteindelijk een winnaar. Winnares Kelsey Krijnen uit Roosendaal deed in december 2013 een aankoop bij BCC Roosendaal. Zij leverde haar kaartje in bij BCC en was eigenlijk alweer een beetje vergeten dat ze mee had gedaan. Ze was dan ook zeer blij verrast toen haar verteld werd dat zij een reis naar Parijs voor 2 personen had gewonnen.

Prijsuitreiking
Op woensdag 5 februari 2014 ontving Kelsey de cheque uit handen van Anton van Gommeren, de kersverse filiaalleider van BCC Roosendaal, en Daan van Meeuwen, filiaalleider van GAMMA Roosendaal en tevens voorzitter van de ondernemersvereniging van GoStores Roosendaal. Dankzij GoStores Roosendaal kan Kelsey binnenkort samen met een vriendin van de lichtstad gaan genieten.

Persbericht geplaatst in lokale media
Het persbericht over de prijsuitreiking werd o.a. geplaatst in De Roosendaalse Bode en De Weekkrant (editie Groot Roosendaal).