Palazzo Lelystad

Woonboulevard Palazzo in Lelystad is gesitueerd aan een gezellig plein met aan twee zijden passages met diverse winkels.

Hiermee is 41.000 m2 perifere en grootschalige detailhandel gerealiseerd. De gevestigde winkels waaronder GAMMA, Praxis, Leen Bakker, JYSK, Kwantum, Woontex Slaapcomfort, KeukenKampioen en Intratuin bieden alles op het gebied van wonen, tuin, vrije tijd, doe-het-zelf en sport. Piron Groep verzorgt het technisch beheer van een deel van Palazzo, daarnaast verzorgen wij de facilitaire diensten en de promotie voor geheel Palazzo Lelystad in opdracht van de eigenaar en ondernemers.

Technisch beheer: Piron Groep treedt op als technisch beheerder voor een deel van Palazzo. We doen o.a. het onderhoudsmanagement voor technische installaties  en verlichting (o.a. automatische deuren, liften, roltrappen, cv-installaties, luchtbehandelingsinstallaties, sprinklerinstallaties) en zijn nauw betrokken bij het bouwkundig beheer.

Facilitaire diensten: voor de eigenaar en de Ondernemersvereniging verzorgt Piron Groep de administratie.

Promotie: meubelboulevard Palazzo Lelystad heeft een eigen krant, die wij vijf keer per jaar maken in een oplage van 75.000 exemplaren. Ook beheren we de we website www.palazzolelystad.nl en de social media (Facebook, Twitter, YouTube). Verder organiseren en coördineren we de activiteiten en evenementen (koopzondagen, braderie, stoffenmarkt, binnenbazaar) en genereren we publiciteit voor de woonboulevard, o.a. door middel van persberichten. De offline communicatie (bijvoorbeeld advertenties in De Flevopost) en de online communicatie (bijvoorbeeld e-mailmarketing d.m.v. nieuwsbrief en online adverteren) behoort ook tot ons takenpakket.