Noorderveld Binnenbazaar: stampvol met leuke koopwaar!

Houd jij ook zo van snuffelen tussen allerlei koopwaar? Kom dan naar de Noorderveld Binnenbazaar op zaterdag 21 en (koop)zondag 22 februari. Deze gezellige binnenmarkt is overdekt, verwarmd én verlicht. Ideaal voor een lekker weekendje uitgebreid shoppen.

Deze Binnenbazaar kun je vinden op zaterdag 21 en (koop)zondag 22 februari in het pand naast GAMMA (Samsonweg 13A). De deuren zijn open van 11.00 tot 17.00 uur. Of het nu regent, sneeuwt of ijskoud is, bij deze markt hebben bezoekers er geen last van. De Binnenbazaar is knus, warm en vooral gezellig met een scala aan producten en hebbedingetjes. Natuurlijk zijn de winkels van Shoppingcenter Noorderveld dit weekend ook geopend.

Dit is de tweede keer dat deze binnenmarkt wordt georganiseerd bij Shoppingcenter Noorderveld. De volgende Binnenbazaar is weer in het najaar. Ook staat er ook nog een overdekt kinderparadijs  gepland op koopzondag 8 maart waar de kids GRATIS kunnen spelen.

Zondag 22 februari = koopzondag
Op zondag 22 februari is het ook nog eens koopzondag bij Shoppingcenter Noorderveld. Geen tijd op de koopzondag? Shoppingcenter Noorderveld is natuurlijk ook op andere dagen geopend. Iedere donderdag is het bijvoorbeeld koopavond. Kijk voor de actuele openingstijden op www.shoppingcenternoorderveld.nl. Hier vind je ook de openingstijden voor de koopzondag.  

Over Shoppingcenter Noorderveld
Op Shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer vind je alles op het gebied van wonen, tuin en doe-het-zelf. Ook tref je hier Babypark, de grootste babywinkel van Europa, en een kinderdagverblijf. Shoppingcenter Noorderveld is goed bereikbaar en je kunt gratis parkeren voor de deur.

Shoppingcenter Noorderveld - Samsonweg 5- 25 – Wormerveer (Zaandam-Noord)

*Babypark/Meubelpark is gesloten

09/02/2015