Kofferbakmarkt bij GoStores Gouda

Tweedehands spullen (ver)kopen is hot! En hoe makkelijk is het om dat vanuit je auto te doen… Dat kan op de kofferbakmarkt bij GoStores Gouda op zaterdag 28 mei. Het parkeerterrein wordt dan omgetoverd tot een grote handelsplaats vol met vintage schatten.

In Engeland is het een waar fenomeen; de kofferbakmarkt. Kofferbakmarkten hebben in Nederland de laatste jaren een enorme vlucht genomen. En nu is er dan ook een kofferbakmarkt in Gouda, en wel bij GoStores Gouda op zaterdag 28 mei. De markt wordt gehouden op het parkeerterrein van Go Stores Gouda aan het Elburgplein van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang voor bezoekers is gratis! Er worden ongeveer 90 deelnemende auto’s verwacht.

Over de kofferbakmarkt

Sinds de jaren ‘80 is er in Engeland een waar fenomeen ontstaan: de ‘car boot sale’, oftwel verkoop van tweedehands artikelen vanuit de kofferbak. De kofferbakmarkt kun je vergelijken met een rommel- of vlooienmarkt. Je kunt direct vanuit de kofferbak tweedehands spulletjes aan de man brengen. Ook is het mogelijk om spulletjes uit te stallen op een zelf meegebracht kleed of tafel.

Een kofferbakmarkt is een waar paradijs voor de snuffelaar en verzamelaar. Je weet immers nooit wat er tevoorschijn komt uit zo’n kofferbak. Vaak gaat de bezoeker met een onverwacht koopje naar huis; dat maakt het ook zo leuk! En verkopers kunnen een leuk zakcentje verdienen…

Over GoStores Gouda

Bij GoStores Gouda vind je  maar liefst 11 winkels en 2 eetgelegenheden; alles voor je huis, tuin en vrije tijd! Meer informatie: www.gostores.nl/gouda of www.facebook.com/gostoresgouda