Interessante koopwaar vind je bij de Noorderveld Binnenbazaar!

Houd jij ook zo van snuffelen tussen allerlei koopwaar? Kom dan naar de Noorderveld Binnenbazaar op zaterdag 24 en (koop)zondag 25 januari. Deze gezellige binnenmarkt is overdekt, verwarmd én verlicht. Ideaal voor een lekker weekendje uitgebreid shoppen.

Deze Binnenbazaar kun je vinden op zaterdag 24 en (koop)zondag 25 januari in het pand naast GAMMA (in het oude pand van Kwantum, Samsonweg 13A). De deuren zijn open van 11.00 tot 17.00 uur. Of het nu regent, sneeuwt of ijzelt, bij deze markt hebben bezoekers er geen last van. De Binnenbazaar is knus, warm en vooral gezellig met een scala aan producten en hebbedingetjes. Natuurlijk zijn de winkels van Shoppingcenter Noorderveld dit weekend ook geopend.
Dit is de eerste keer dat deze binnenmarkt wordt georganiseerd bij Shoppingcenter Noorderveld. Er staan ook nog binnenmarkten gepland in het weekend van 21  en 22 februari en dan weer in het najaar. Ook staat er ook nog een overdekt kinderparadijs  gepland op koopzondag 8 maart.

Zondag 25 januari = koopzondag
Op zondag 25 januari is het ook nog eens koopzondag bij Shoppingcenter Noorderveld. Geen tijd op de koopzondag? Shoppingcenter Noorderveld is natuurlijk ook op andere dagen geopend. Iedere donderdag is het bijvoorbeeld koopavond. Kijk voor de actuele openingstijden op www.shoppingcenternoorderveld.nl. Hier vind je ook de openingstijden voor de koopzondag.  

Over Shoppingcenter Noorderveld

Op Shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer vind je alles op het gebied van wonen, tuin en doe-het-zelf. Ook tref je hier Babypark, de grootste babywinkel van Europa, en een kinderdagverblijf. Shoppingcenter Noorderveld is goed bereikbaar en je kunt gratis parkeren voor de deur.

Shoppingcenter Noorderveld - Samsonweg 5- 25 – Wormerveer (Zaandam-Noord)

*Babypark/Meubelpark is gesloten

 

19/01/2015