Hoera! Winkelcentrum De Baronie 1 jaar open!

Op 5 april aanstaande is het precies 1 jaar geleden dat winkelcentrum De Baronie in Alphen aan de Rijn officieel geopend werd. Om dat heugelijke feit te vieren, geven de winkeliers deze maand allerlei cadeaus weg. Dus kom naar De Baronie en win!

Op zaterdag 5 april 2014 werd winkelcentrum De Baronie in Alphen aan de Rijn officieel geopend door burgemeester Tjerk Bruinsma en ondernemer Jan Zeeman. Met spetterende optredens van Monique Smit en de 3J’s werd de feestvreugde die dag alleen maar groter. En alles resulteerde in een prachtig winkelcentrum, waar inwoners van Alphen en omliggende gemeenten graag komen winkelen.

Maak kans op mooie cadeaus!
De winkels van winkelcentrum De Baronie staan graag even stil bij de eerste verjaardag van het centrum. Daarom trakteren zij op cadeaus. Nog t/m 5 april 2015 kunt u bij uw aankoop vragen naar een kanskaart. Even invullen en weer inleveren bij de winkel. U maakt dan kans op één van de vele cadeaus. Nieuwsgierig wat u kunt winnen? Kijk even op http://www.baronie.nu/hoera-de-baronie-1-jaar-open-win-mooie-cadeaus. Na 5 april worden de winnaars bekendgemaakt.
Voor meer informatie over de actie of over De Baronie, kijk op www.baronie.nu of www.facebook.com/winkelenbijdebaronie.

Over De Baronie
De Baronie is weer in bedrijf. Op de plek waar tien jaar geleden nog 180.000 chocoladeletters per dag werden geproduceerd, is een duurzaam, modern en compleet woon-, werk- en winkelgebied verrezen: Groot Baronie. GREEN Real Estate is verheugd om dit industrieel erfgoed in Alphen aan den Rijn een nieuwe, duurzame bestemming te geven.
De volgende ondernemingen hebben zich inmiddels gevestigd: Action, Breggen Bakkers, Bristol, De Goudreinet, Domino’s Pizza, Fitnesscentrum Fit For Free, Hoogvliet, Joy For All Flowers, Kruidvat, Lidl, Primera, Salon de Baronie, Subway, Vishandel Sluizeman, Zeeman.

 

09/03/2015