Donderdag 14 mei: Stoffenmarkt bij Palazzo Lelystad

Op donderdag 14 mei, Hemelvaartsdag, is er weer een Stoffenmarkt bij Palazzo Lelystad.  Een groots aanbod in mode- en interieurstoffen en toebehoren!

Op Hemelvaartsdag, donderdag 14 mei, strijkt dit spektakel weer neer op Palazzo Lelystad; liefhebbers van heinde en verre hebben de Stoffenmarkt al ontdekt en komen graag hierheen om de nieuwste mode- en interieurstoffen op de kop te tikken. Maar ook fournituren, patronen en patroonpapier, scharen, naaimachines – dus echt alles op het gebied van zelf kleding maken is te krijgen tijdens Hemelvaartsdag. De Stoffenmarkt is op donderdag 14 mei van 10.00-16.30 uur.

Winkels open!
Natuurlijk zijn ook de winkels van Palazzo Lelystad geopend tijdens deze Hemelvaartsdag. Je kunt dus ook naar hartenlust shoppen voor huis, tuin en vrije tijd. En als je tijdens het shoppen trek krijgt, ook dan zit je goed bij Palazzo Lelystad; je kunt ook even lekker lunchen of snacken bij Palazzo.

Over Woonboulevard Palazzo
Woonboulevard Palazzo in Lelystad biedt je allerlei leuks op het gebied van wonen, tuinen, baden, doe-het-zelf, koken, sport, slapen en ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Een gezellig dagje uit voor het hele gezin! Meer informatie vind je op www.palazzolelystad.nl of via Facebook.com/palazzolelystad of Twitter.com/palazzolelystad.

 

07/05/2015