De leukste koopwaar vind je bij de Palazzo Binnenbazaar!

De eerste Palazzo Binnenbazaar begin januari was een succes, dus we gaan het nog eens dunnetjes overdoen. Op zaterdag 31 januari en (koop)zondag 1 februari is er weer een gezellige binnenmarkt. De markt is overdekt, verwarmd én verlicht.  Locatie: Zuiderpoort 27.

Deze Binnenbazaar kun je vinden in het oude pand van Prominent (Zuiderpoort 27). De deuren zijn open van 11.00 tot 17.00 uur. Of het nu regent, sneeuwt of ijzelt, bij deze markt hebben bezoekers er geen last van. De Binnenbazaar is knus, warm en vooral gezellig met een scala aan producten en hebbedingetjes. Natuurlijk zijn de winkels van Palazzo Lelystad dit weekend ook geopend; op zondag is het koopzondag namelijk.

Dit is de tweede keer dat deze binnenmarkt wordt georganiseerd bij Palazzo Lelystad. Er staan ook nog binnenmarkten gepland in het weekend van 28 februari/1 maart en dan weer het weekend van 31 oktober/1 november. Kijk voor meer informatie en voor de openingstijden van de winkels op www.palazzolelystad.nl. Tot ziens in Lelystad!

Over Woonboulevard Palazzo
Woonboulevard Palazzo in Lelystad biedt je allerlei leuks op het gebied van wonen, tuinen, baden, doe-het-zelf, koken, sport, slapen en ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Een gezellig dagje uit voor het hele gezin!

 

19/01/2015